7 juni ALV Piratenpartij Amsterdam

Tweede ALV Piratenpartij Amsterdam
in de IJzaal van de Tolhuistuin, IJpromenade 2
7 juni, 13.30-16.00 met aansluitend een borrel

20141116_165445

Het is alweer een jaar geleden dat ons avontuur in Amsterdam in een stroomversnelling kwam door het behalen van een zetel in de bestuurscommissie van Amsterdam-West. Een half jaar geleden hielden we onze eerste Algemene Ledenvergadering en sindsdien zijn we aan de slag gegaan om ervoor te zorgen dat de Piratenpartij Amsterdam stevig in de schoenen staat zodat we verder kunnen groeien.

Op de ALV kunnen jullie in gesprek met onze volksvertegenwoordiger Jelle en het recent toegetreden buitengewoon-commissielid Thomas de Groot over de politiek in Amsterdam-West. In het plenaire gedeelte kiezen we nieuwe bestuurders, je kunt je kandidaat stellen door een motivatie en cv te sturen naar amsterdam [at] piratenpartij [dot] nl, en gaan we het hebben over het huishoudelijk reglement, waar deze week nog een concept van op de website verschijnt.

We zouden de Piratenpartij niet zijn als we geen bijzondere invulling zouden geven aan de ALV. Na de pauze gaan we in een interactieve vorm in kleine groepjes aan de slag met de onderwerpen die we samen ter plekke op de agenda zetten. Het thema is “Hoe wil jij je het komende halfjaar inzetten voor de Piratenpartij Amsterdam?”. Onderwerpen waar het bestuur aan denkt zijn het opzetten van een onderzoeksplatform, met als werktitel “de Denktank”, het werven van nieuwe en activeren van bestaande leden en het verder invullen van de interactieve discussieavonden, PirateTalks, die we gaan organiseren.

Iedereen is welkom op de ALV en er zal de mogelijkheid zijn om ter plaatse lid te worden van de Piratenpartij.

Wil je meepraten over de Piratenpartij Amsterdam en over onze idealen voor de stad? Wees er dan bij op 7 juni, vanaf 13.30, in de IJzaal van de Tolhuistuin voor de tweede ALV van de Piratenpartij Amsterdam!

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1610036359268079/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.