Verslag ledenraadpleging 4 januari

Zondag 4 januari hield de Piratenpartij Noord-Holland haar bijzondere ledenraadpleging. De belangrijkste punten waren het vaststellen van de kandidatenlijst en het programma.

_DSC0672small Zaal goed

 

Aan het begin van de vergadering gaven alle aspirant-kandidaten een korte introductie over zichzelf. De kandidatenlijst zoals geadviseerd door de selectiecommissie zou aangenomen worden als 75% van de leden hiervoor zou stemmen. Anders zou volgens de Schulze methode besloten worden over de kandidatenlijst. Het advies van de selectiecommissie werd met een grote meerderheid aangenomen. Je kunt onze definitieve kandidatenlijst hier teruglezen.

_DSC0556small Jenneke - goed

Na een korte pauze werden de tien ingediende amendementen op het verkiezingsprogramma besproken. In grote lijnen stonden de meeste leden inhoudelijk wel achter de meeste amendementen, maar omdat we het programma kernachtig wilden houden werden niet alle amendementen aangenomen. Door de aangenomen amendementen werden standpunten toegevoegd over het stimuleren van cryptocurrencies zoals bitcoin, het voorkomen van dure externe inhuur door de provincie en het voorkomen dat belastinggeld in de zakken van topverdieners in de (semi-)publieke sector belandt.

Campagnecoördinator en lijstduwer Jelle de Graaf vroeg aandacht voor de openstaande vacatures in het campagneteam en spoorde iedereen aan om vooral ook hun omgeving te motiveren te helpen met onze campagne. Zelfs binnen een minuut vanaf je gemakkelijke stoel kun je ons al helpen.

Het officiële gedeelte van de vergadering werd besloten door kersverse lijsttrekker Charif Mews. Hij bedankte de leden voor de steun en benadrukte ons ijzersterke programma. Tijdens de campagne zullen we onze ideeën verspreiden en zal Noord-Holland hoe dan ook veranderen!

_DSC0562small Charif - goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.